kaarsen

Een huis zonder kaarsen, dat kan natuurlijk niet! Vooral niet wanneer het tijdens de koude winterse dagen weer een stuk kouder wordt, dan is een gezellig huis een must! Niet voor niets zijn kaarsen gedurende deze periode ontzettend populair. Kaarsen zijn er in allerlei verschillende kleuren, soorten en maten. Zo kun je kiezen voor stompkaarsen, dinerkaarsen, maar is de trend van het moment gedraaide kaarsen. Gedraaide kaarsen geven je interieur een speelse twist. Vooral wanneer je ze combineert met een bijpassen kandelaar, zorg jij ervoor dat je interieur een ware boost krijgt.

Wat zijn gedraaide kaarsen

Zoals het woord al doet vermoeden, zijn gedraaide kaarsen, kaarsen die zijn gedraaid. Ook wel bekend als twisted candles of swirl kaarsen. Deze gedraaide kaarsen zorgen voor een speelse look en geven extra sfeer. Wil jij ook eens iets anders dan een standaard dinerkaars, dan kan deze gedraaide kaars net dat stukje extra geven aan jouw kandelaar. Een kaars zonder bijpassende kandelaar, dat is natuurlijk geen optie. Dus heb jij nog een kandelaar liggen, die je eigenlijk zat bent? Probeer dan een een swirl kaars, want met deze nieuwe trend blaas jij je kandelaar een nieuw leven in!

Kies de juiste kaarsenhouder

Een kaars zonder bijpassende kaarsenhouder, dat kan natuurlijk niet! Zo zijn er kaarsenhouders in allerlei verschillende soorten en maten bijpassen bij jouw smaak en stijl. Ben je opzoek naar een kandelaar met een chique uitstraling, dan zijn de kleuren goud en zwart echt iets voor jou. Ga je liever voor iets meer klassiek, dan is een bronzen kandelaar een mooie optie. Daarnaast zijn ook waxinelichthouders ontzettend populaire kaarsenhouders. Waxinelichthouders kun je namelijk overal plaatsen en je kunt er nooit genoeg van hebben. Door je juiste kaarsen te combineren met de juiste kaarsenhouder, zorg jij voor een geweldig effect en versterken ze elkaar. Zo kun je kiezen voor gekleurde kaarsen om je interieur wat meer kleur te geven. Houd jij het liever wat rustiger, dan zijn basiskleuren voor jou een betere optie. Hierbij kun je denken aan kleuren zoals wit/grijs/groen of zwart. Deze zorgen voor balans in je interieur.

Kandelaren combineren

Kandelaren lenen zich er perfect voor om met elkaar gecombineerd te worden. Erg populaire combinaties zijn natuurlijk twee dezelfde kandelaren, maar ook kandelaars in verschillende hoogtes doen het altijd goed. Toch kun je ze ook perfect met elkaar combineren als ze een andere kleur hebben. Zo zijn combinaties als goud/zwart of goud/groen enorm populair. Door de basiskleuren van je interieur in accenten zoals woonaccessoires terug te laten komen, creëer jij één geheel. Dit zorgt voor een enorme boost van je sfeer in huis. Iets wat we toch allemaal graag willen. Met slechts een paar enkele kleine aanpassing maak jij van je huis ook een echt thuis.

cropped-Ontwerp-zonder-titel-3.png
Redactie

reacties staan uit.