verhuizen

Als je voornemens bent om te gaan verhuizen, dan is professioneel verhuisbedrijf Dordrecht inhuren een slim idee. Als je niet gewend bent om huisraad te versjouwen, of je hebt de goede middelen niet, dan kun je dat duur komen te staan. De meeste blessures zijn bij doe-het-zelvers, bedenk dat enkele sessies fysiotherapie al duurder is dan professioneel verhuisbedrijf Dordrecht inhuren.

Niet alleen het door de rug gaan

Veel delen van de inboedel zijn lomp. Het is niet het gewicht van een kledingkast of wandmeubel, maar het is moeilijk vast te pakken. Hierdoor gaat het vaak fout, een kast in een busje krijgen en op plaats van bestemming de kast uit het busje de trap op naar de bovenverdieping. Dan kom je op veel momenten dat het fout kan gaan. Het is beter om het verhuizen uit te besteden. Professionele verhuizers hebben steekwagens en hondjes, en met een enorme routine rollen ze de kast in een verhuiswagen. Op de plaats van bestemming kunnen verhuizers met een elektrische verhuislift de kast op de bovenverdieping krijgen. De kans op letsel of een blessure is dan nihil. Blessures hoeft niet alleen betrekking te hebben op de onderrug. Je kunt aan verhuizen een breuk overhouden in de lies, echter ook beknelling komt geregeld voor.

Je weet vooraf wat het gaat kosten

Geen professioneel verhuisbedrijf Dordrecht inhuren kan dus verkeerde zuinigheid zijn met de medische kosten. Maar wist je dat er ook iets is met verzekeren? Als je jezelf laat verhuizen, dan is de kans op schade klein, maar als er wel schade is dan keert de verzekering uit. Bij zelf verhuizen is de kans op schade groter, en de kosten kun je niet verhalen. Daarbij geeft laten verhuizen minder stress. Je moet veel regelen, zoals adreswijzigingen rondsturen, als het sjouwwerk aan anderen is, dan heb je de handen vrij. Daarbij dat je vooraf weet wat de verhuizing gaat kosten. Je verhuist met minder stress, en dat is ook veel waard. Nog makkelijker is verhuizen met de in- en uitpakservice. Een tandarts verliet ’s ochtends de woning en ging naar de praktijk. In de tijd dat de tandarts patiënten hielp pakten de verhuizers alles in en monteerden lampen af. De verhuizers brachten het over naar het andere adres en richtten de woning volledig in. Aan het einde van de werkdag ging de tandarts van de praktijk naar het nieuwe adres, en dat was volledig ingericht. Kies dus voor professioneel verhuisbedrijf Dordrecht inhuren als je voornemens bent om te verhuizen.

cropped-Ontwerp-zonder-titel-3.png
Redactie

reacties staan uit.