Wespen kunnen behoorlijk vervelend zijn! Het zoemende geluid irriteert mensen en daarbij kunnen de steken van wespen behoorlijk venijnig zijn. Mocht je allergisch zijn voor wespensteken, dan is het helemaal belangrijk om alert te zijn op de geelzwarte diertjes om je heen. Een wespensteek is in dit geval niet alleen pijnlijk, maar daarbij ook nog eens hartstikke gevaarlijk! Zeker wanneer het om een steek in je keel of hals gaat. In dit artikel vertellen we je meer over de manier waarop je om moet gaan met agressieve wespen. Ook lees je meer over de bestrijding van deze beestjes. Zelf een wespennest verwijderen raden we af. De kans dat de wespen gaan steken is in dit geval erg groot!

Blijf rustig bij agressieve wespen om je heen

Wanneer de wespen zich aandienen is het belangrijk om rustig te blijven. Zeker kinderen hebben de neiging om direct om zich heen te slaan. Een wesp kan zich hierdoor aangevallen voelen, waardoor het dier eerder zal steken. Door rustig te blijven zal de wesp na verloop van tijd verdwijnen. Je kunt eventueel zelf een stukje bij het terras vandaan lopen. De kans bestaat dat de wesp rond het terras zal blijven vliegen, door de zoetigheden die hier te vinden zijn. Pas op met het eten van zoetigheden als er wespen vliegen rond je nieuwe woning na een verhuizing. De wesp kan op je koek of broodje jam zijn gaan zitten.

Wespennest verwijderen in je nieuwe woning

De aanwezigheid van een wespennest in je nieuwe woning is een nachtmerrie voor veel mensen. Het betekent dat je direct een ongediertebestrijder moet laten komen voor het verwijderen hiervan. Een ongediertebestrijder beschikt over de benodigde kleding en bestrijdingsmiddelen om het wespennest te verwijderen. Zo is de kans bijzonder klein, dat je na het inschakelen van deze partij nog te maken zal krijgen met agressieve wespen rond je nieuwe huis.

admin

reacties staan uit.