Je hebt een mooi nieuw huis, deze wil je vullen met mooie nieuwe meubelen. Misschien zie je ook al helemaal voor je hoe je dat gaat doen en heb je een compleet moodboard met de type meubels en de kleuren die je gaat gebruiken. Of heb je nog geen ideeën over de inrichting van je nieuwe huis en ga je helemaal blanco op zoek naar een nieuwe inrichting?

Jouw huis, jouw wensen en jouw gewoontes

Straks is je nieuwe interieur helemaal klaar, dan wil je dat deze past bij jouw wensen en gewoontes zodat je er zo comfortabel mogelijk in kan leven. Wanneer je een nieuw interieur gaat shoppen is het dus wel even belangrijk dat je stil staat bij je woonwensen en je gewoontes.

Hou jij ervan om met vrienden uitgebreid te dineren en lang na te tafelen dan wil je een grote eettafel met comfortabele stoelen. Hou je van lange relaxte filmavondjes op de bank dan is het fijn als deze bank heerlijk comfortabel zit en je een goed tv meubel hebt. Misschien ben jij wel een verzamelaar en wil je je verzameling kwijt in je woonkamer. Dan komt die verzameling het beste tot zijn recht in een mooie kast of op een mooi dressoir. Of heb jij juist veel boeken en fotoboeken die je een plaatsje wilt geven? Dan kies je misschien eerder voor een gesloten kast of een stoere boekenkast.

Jouw stijl is wie je bent

Welke stijl past bij jou? In een interieur met de juiste kleuren en meubels passend bij jou als persoon voel je je het beste en zit je het lekkerst in je vel. Je bent thuis om te ontspannen en om op te laden en dat lukt het best in een ruimte waar je je prettig voelt. Waar kies jij voor? Stoer en industrieel, licht en landelijk of toch liever klassiek?

Meubella heeft in haar collectie ook complete woonkamers in verschillende stijlen, neem een kijkje en laat je inspireren.

Je hebt al je woonwensen op een rijtje gezet en de juiste stijl gekozen, nu kan het shoppen beginnen

Een nieuw huis is leuk en een nieuw interieur is nog leuker, winkelen voor nieuwe meubels is een feestje. Neem daarom ruim de tijd voor het kiezen van je interieur want, wanneer je te snel een besluit neemt dan kan je daar misschien nog wel eens spijt van krijgen. Bij twijfel kun je altijd advies vragen aan één van de verkopers. Met hun kennis kunnen zij jou zeker helpen met het maken van de juiste keuzes en het nemen van beslissingen. Succes met je zoektocht naar je nieuwe interieur.

admin

reacties staan uit.