Het is niet eenvoudig om de prijs voor een goedkope gietvloer aan te geven, vooral omdat deze afhankelijk is van meerdere factoren. Op de eerste plaats is het bij de meeste ondernemingen die gietvloeren realiseren zo dat deze de prijzen verlagen naar mate het vloeroppervlak groter wordt. Dit betekent dat u per vierkante meter minder betaalt voor een ruimte met een vloeroppervlak van 200 vierkante meter dan wanneer het gaat om een vloeroppervlak van slechts 50 vierkante meter. Daarnaast hanteert iedere onderneming uiteraard eigen prijzen, waardoor de gietvloer prijs niet vast is. Tot slot zijn er verschillende soorten gietvloeren beschikbaar.

De gemiddelde gietvloerprijs

We geven u wel graag wat voorbeelden, zodat u een indicatie heeft van de gietvloer prijs. Hierbij gaan we uit van een ruimte met een vloeroppervlak van 75 vierkante meter. Wanneer u een PU gietvloer wilt, dan moet u rekenen op een gemiddelde prijs van 65 euro per vierkante meter. De EP gietvloer voor deze ruimte kost gemiddeld 50 euro per vierkante meter en woonbeton zal gemiddeld 75 euro per vierkante meter kosten. Een EP coatingvloer is het voordeligst. Hiervoor moet u rekening houden met een gemiddelde prijs per vierkante meter van 30 euro.

U kunt altijd een offerte aanvragen

Het is vanzelfsprekend dat u eerst de gietvloer prijs wilt weten voordat u een beslissing neemt. Het is daarom altijd aan te raden om een offerte aan te vragen. Bij verreweg de meeste bedrijven die een gietvloer voor u kunnen realiseren is het laten opstellen van een vrijblijvende offerte kosteloos. Bijvoorbeeld bij gietvloer Amsterdam.

admin

reacties staan uit.