Terwijl u dit aan het lezen bent zitten uw gedachtes al helemaal rond te zweven in uw nieuwe woning, nieuwe spullen kopen, verf kopen, noem het maar op. Heeft u er al aan gedacht hoe u uw huidige huis in Sint-Michielsgestel gaat verkopen? Dat hoort er natuurlijk ook bij. Dan is het handig dat er verkoopmakelaars bestaan die het gehele traject uit handen kunnen nemen. Een makelaar in Sint-Michielsgestel kan u helpen bij het verkopen van uw woning. Een makelaar uit de regio kent de huizenmarkt maar al te goed en een huis verkopen Sint-Michielsgestel is voor hun niets nieuws.

Wilt u uw huis verkopen in Sint-Michielsgestel?

De woningmarkt in Sint-Michielsgestel staat niet stil. Nergens rondom ’s-Hertogenbosch is de vraag naar huizen zo groot als in Sint-Michielsgestel. Maar desondanks de grote vraag is het een uitdaging om uw vraagprijs te krijgen in zo’n concurrerende markt. Daarom is het van belang om een makelaar Sint-Michielsgestel in de arm te nemen. Hij kan u helpen om een reële prijs te vragen voor uw woning. Tevens zorgt hij er ook voor om uw huis zo goed mogelijk te marketen bij potentiële kopers. Hiervoor zal hij diverse mediakanalen in zetten zoals Funda en social media.

Een makelaar kan u helpen met promotie en bezichtiging!

Heeft u en uw makelaar in overleg een vraagprijs vastgesteld. Dan is het nu tijd om uw woning te promoten. De makelaar heeft hier zijn eigen strategieën en kanalen voor. Hij kan u helpen met uiteenlopende diensten. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een verkoopbord in uw tuin of het maken van professionele foto’s en video’s en het ontwikkelen van een aantrekkelijke brochure. Zodra deze basis elementen in orde zijn zal uw verkoopmakelaar uw woning promoten via diverse kanalen. U kunt dan denken aan promotie via hun eigen website of via Funda. Daarnaast zal de verkoopmakelaar zijn grote netwerk inzetten in het werven van potentiële kopers. Mocht dit een succes zijn en heeft hij een aantal potentiële kopers dan plant de makelaar alle bezichtigingen. Door zijn jarenlange ervaring als verkoopmakelaar weet hij precies hoe hij uw woning optimaal kan presenteren bij kopers.

Op zoek naar een makelaar?

Een huis verkopen is altijd een emotioneel traject. Er komt ontzettend veel op u af. Het is daarom aan te raden om een hulp te zoeken bij een makelaar. Hierin is het belangrijk dat u de diverse kwalificaties en kosten van de makelaars onderzoekt. Nodig daarom een aantal makelaars uit voor een intake gesprek. Uit een gesprek kunt u al halen of u een klik heeft. U kunt ook diverse makelaars websites bezoeken en de klantbeoordelingen lezen. Mocht u het toch lastig vinden dan kunt u hulp inschakelen van een onafhankelijke adviseur. Zij kunnen samen met u naar uw wensen kijken en adviseren welke makelaar bij u past.

admin

reacties staan uit.