huis kopen

Bent u op zoek naar een makelaar in Groningen die is gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfsonroerend goed dan bent u aan het juiste adres bij makelaar Groningen. Eén van de kern specialismen van een makelaar is het verkopen van bedrijfsonroerend goed. Bij makelaar in Groningen is het team van makelaars altijd op de hoogte van de regionale markt en de ontwikkelingen in de markt. De verkoop makelaar bekijkt de verkoop van uw bedrijfspand dan ook graag vanuit een ander perspectief. U ontvangt van de verkoop makelaar in Groningen altijd vrijblijvend advies op maat. De adviseurs geven u een zo realistisch mogelijk beeld van uw kansen op de huidige markt. Samen met u bekijkt de verkoop makelaar wat de mogelijkheden zijn. Het is zijn werk om ervoor te zorgen dat uw bedrijfspand op een zeer professionele wijze onder de aandacht van geïnteresseerde partijen wordt gebracht.

Bedrijfsmakelaar Groningen voor aankoop van bedrijfsonroerend goed

U heeft zelf waarschijnlijk al lang voor ogen naar wat voor een pand u op zoek bent. Maar toch kan het voor u aardig lastig zijn om uw wensen om te zetten naar een goed zoekprofiel. Voor het maken van een zoekprofiel bij de aankoop van een kantoor- winkel of bedrijfspand staat makelaar in Groningen voor u klaar met een professioneel team. De makelaar in Groningen is uitstekend op de hoogte van de vastgoedmarkt in Groningen en omgeving. De bedrijfsmakelaars hebben inmiddels jarenlang ervaring en kennen de zakelijke markt door en door. Daarom kunnen deze makelaars u terdege adviseren en begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe zakelijke pand. Samen met u wordt een plan van aanpak opgesteld waarin alle belangrijke gegevens worden meegenomen. Het hele gespecialiseerde team van makelaars denkt met u mee en de bedrijfsmakelaar gaat actief voor u op zoek naar uw ideale bedrijfspand.

Makelaar in Groningen ook voor aanhuur of verhuur van bedrijfsonroerend goed

In Nederland is de keuze voor een winkel-  kantoor- of bedrijfspand enorm groot. Dit geldt niet alleen voor de aan- of verkoop van deze panden maar ook voor de aan- of verhuur! Bij de aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed komt veel meer kijken dan bij de aan- of verkoop van zo’n pand. Dat komt omdat een huurder of verhuurder vaak meerdere jaren huurt of verhuurt. Een verhuurmakelaar neemt u een deel of soms het hele verhuurwerk uit handen. De verhuurmakelaar ontvangt, in ruil voor deze werkzaamheden, een vergoeding. Wilt u uw bedrijfspand verhuren dan bent u bij een specialistische team van bedrijfsmakelaars aan het juiste adres. Zij hebben een grote expertise in het adverteren voor de verhuur van uw pand. Door het inhuren van een bedrijfsmakelaar zorgt u ervoor dat leegstand minder, of helemaal niet voorkomt. De verhuurmakelaar heeft bovendien volop ervaring met het screenen van eventuele huurders.

Waarom het inhuren van een zakelijke makelaar u voordelen oplevert

Het zoeken naar een geschikt bedrijfs- winkel of kantoorpand is lastig en kost veel tijd. Tijd die u als ondernemer niet heeft. Een van de professionele bedrijfsmakelaars stelt samen met u een eisenpakket samen en gaat daarna voor u actief op zoek naar het juiste pand. Wanneer u een pand op het oog heeft kan de bedrijfsmakelaar onderzoek verrichten naar de toestand van het pand. Hij kan u wijzen op eventuele gebreken en een bouwkundig onderzoek adviseren. Alles om te voorkomen dat achteraf vervelende zaken aan het licht komen.

cropped-Ontwerp-zonder-titel-3.png
Redactie

reacties staan uit.