Nieuw huis, nieuw tafelzeil

Staat er een verhuizing op de planning? Of ben je misschien net verhuisd? Dan heb je vast en zeker ook aanpassingen in je interieur, misschien zelfs een compleet nieuwe stijl. Het is altijd leuk om je interieur eens wat nieuw leven in te blazen. Ook wanneer je niet gaat verhuizen is het leuk om zo nu en dan eens wat te veranderen in je interieur. Een ander kleurtje op de muur, wat nieuwe bloemen of vazen, leuke potten en beeldjes, misschien nieuwe kussentjes op de bank, ook met wat kleine aanpassingen kun je al voor een heel fijn gevoel zorgen. Een tafelzeil is een van dit soort aanpassingen. Vrijwel iedereen heeft het nodig. Met een tafelzeil op je tafel voorkom je dat er vlekken in het tafelblad terecht komen. En knoeien aan tafel, dat gebeurt bij iedereen wel eens. Vooral gezinnen met jonge kinderen maken gebruik van een tafelzeil. Ook wanneer de kinderen willen knutselen aan tafel is een tafelzeil namelijk onmisbaar. Maar bij huishoudens met alleen volwassenen is een tafelzeil eveneens onmisbaar. Ook daar wordt wel eens geknoeid. Een vlek in je tafel zit je natuurlijk niet op te wachten. Tafelzeil is de beste bescherming voor je tafelblad en dus een onmisbaar item voor iedereen.

Welk tafelzeil?

Tafelzeil is tegenwoordig verkrijgbaar in honderden verschillende prints. Bekijk de collectie van Hiptafelzeil.nl maar eens. Waar je voorheen alleen kon kiezen uit misschien zo’n tien prints, is dat tegenwoordig wel anders. Van bloemen, in tientallen soorten, tot ruitjes, strepen, geometrische prints, effen kleuren en de mooiste marmerlooks, je vindt het allemaal bij Hiptafelzeil.nl. Een tafelzeil is tegenwoordig dus niet alleen meer een praktisch item, het is ook een decoratief item. Het tafelzeil blijft tegenwoordig ook steeds vaker op de tafel liggen vanwege de mooie uitstraling. Je hoeft zo’n mooi tafelkleed dus niet meer op te bergen in de kast na gebruik, je kunt het ook de hele dag laten liggen voor een mooie eye-catcher in je woonkamer!

Een tafelzeil is niet duur. Gemiddeld kost een tafelzeil zo’n 20 tot 30 euro. Het ligt eraan hoe groot de tafel is. Het is leuk om zo af en toe eens voor een nieuwe print te kiezen. Omdat het tafelzeil niet duur is in aanschaf, is dat vaak ook mogelijk, wat erg leuk is. Soms wordt er ook gekozen om in de wintermaanden een ander tafelzeil op tafel te leggen dan in de zomerse maanden. Ook bij een verhuizing wordt vaak voor een nieuw tafelzeil gekozen, voor een frisse en nieuwe look.

cropped-Ontwerp-zonder-titel-3.png
Redactie

reacties staan uit.