Struin jij ook graag Pinterest af, op zoek naar de mooiste interieurfoto’s om inspiratie op te doen? Er worden dagelijks duizenden inspiratiefoto’s gedeeld op platformen als Pinterest, afkomstig vanuit de hele wereld. Maar wanneer je concreet op zoek bent naar iets in je huis, dan kan Pinterest soms vervelend zijn, omdat de producten vanuit het buitenland komen en niet verkrijgbaar of te verzenden zijn naar jouw land. Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je wel wooninspiratie opdoen, maar niet teveel producten zien die toch niet op een makkelijke manier verkrijgbaar zijn? Lees dan snel verder!

Wooninspiratie bij jou om de hoek

Tegenwoordig hebben websites van Nederlandse woonwinkels ook goede sfeerfoto’s met leuke ideeën over hoe je hun producten in je huis kan gebruiken. Op de site van Ikea kun je bijvoorbeeld ook bij het kopje “Wooninspiratie” terecht. Je kan vervolgens je woonstijl kiezen en zijn er veel inspiratiefoto’s te zien. Er worden regelmatig blog-artikelen gepubliceerd met tips om je interieur te stylen en inspiratiefoto’s van de nieuwste woontrends. Ook winkels als Karwei en Kwantum hebben een speciale inspiratiesectie met blog-artikelen en mooie sfeerfoto’s op hun website staan. Woonwinkels hebben vaak interieurstylisten in huis die de laatste woontrends in de gaten houden en mooie editorials maken voor op de website.

wooninspiratie salontafel (002)

Snel en makkelijk

Het grote voordeel van inspiratie bij online woonwinkels opdoen, is dat je in een aantal stappen je favoriete meubels en woonaccessoires naar huis kan klikken. Je hoeft hiervoor dus de deur niet meer uit. En bovendien is het handig wanneer je geen (grote) auto tot je beschikking hebt om je aankopen mee naar huis te vervoeren. Vaak bieden de onlineshops ook nog bezorgen tot over de drempel. Dit betekent dat je niet zelf hoeft te sjouwen als je geen lift en geen sterke mensen in de buurt hebt. Als je het jezelf helemaal gemakkelijk wil maken, dan kun je vaak zelfs nog kiezen voor een montageservice. Wil je de producten toch nog graag even in het echt bekijken? Ook dan biedt het voordeel als je van tevoren al op internet gekeken hebt, want dit scheelt uiteindelijk weer tijd als je in de winkel zelf bent. Je weet namelijk al waar je naar op zoek bent en zult niet snel afgeleid raken in de grote fysieke winkel waarin je je bevindt. Ook is het handig dat je bij online woonwinkels vaak de voorraden kan checken. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

admin

reacties staan uit.