Verhuizen is – als je alle stress achter de rug hebt – leuk, maar er komt vaak meer bij kijken dan je had verwacht. Je merkt vast dat er meer is dat je moet kopen dan je dacht, al helemaal als het je eerste eigen huis is. Toch zijn er veel dingen waar je misschien niet als eerste aan denkt maar die wel belangrijk zijn in je nieuwe huis. Lees hier welke accessoires onmisbaar zijn in een nieuw huis.

Een deurmat

Dit is zeker een voorwerp waar je niet als eerste aan zal denken, maar het is wel belangrijk om te hebben. Een deurmat zorgt voor een mooie entree en een verzorgde uitstraling. Er zijn verschillende soorten deurmatten, maar bijvoorbeeld droogloopmatten zijn handig doordat ze veel vocht opnemen. Je kan ook een deurmat op maat laten maken zodat hij perfect in je woning past.

Planten

De een houdt er meer van dan de ander, maar planten staan erg goed in elk interieur. Daarnaast is het goed voor je gezondheid om ze in huis te hebben. Ze reinigen de lucht, de lucht die je inademt wanneer er planten staan is dus schoner en beter voor je dan wanneer je geen planten in huis hebt. Daarnaast is zelfs uit onderzoek gebleken dat het je concentratievermogen en geheugen zou verbeteren. Je kan je afvragen of dat klopt, maar dat ze onmisbaar zijn in ieder interieur is zeker.

Gereedschap

Of je nou wel of niet handig bent, het is erg nuttig om altijd een setje gereedschap in huis te hebben. Je hoeft natuurlijk niet direct een hele grote, dure koffer gevuld met allerlei verschillende tools in huis te nemen. De standaard dingen zoals bijvoorbeeld een hamer, schroevendraaier en waterpas zijn al genoeg en altijd handig. Het is ook handig als je fietsband bijvoorbeeld lek gaat of je ketting eraf valt, dat je dat zelf op kan lossen. Een bandenplak set of reparatiekit is dus ook erg handig om in huis te halen.

Sleutelbakje/kastje

Als je een nieuw huis hebt, wil je natuurlijk zo min mogelijk troep in je huis hebben slingeren. Het is erg verleidelijk om je sleutels bijvoorbeeld op tafel of op het aanrecht te gooien zodra je thuis bent, maar het oogt wel rommelig. Zorg daarom voor een sleutelbakje of kastje in de gang en berg al je verschillende sleutels netjes op.

 

admin

reacties staan uit.