Heeft u pas een huis gekocht en bent u van plan om alle muren en plafonds te schilderen? Iedereen begint heel enthousiast met de eerste muur maar komt er al snel achter dat het best zwaar en vermoeiend werk is. Misschien kunt u dit wel voordelig uitbesteden zodat u zich kan bezig houden met de leukere projecten zoals een nieuwe vloer uitzoeken of al inspiratie opdoen voor het interieur.

Verschillende technieken van een schilder


Er zijn twee veelvoorkomende technieken om uw muren te schilderen. Sausen is een veelvoorkomende techniek waarbij de schilder gebruik maakt van een roller. Voorde hoeken gebruiken ze hiervoor een kleinere kwast. Ook kunt u ervoor kiezen om te kiezen voor spuitwerk. Dit is een techniek wat steeds populairder wordt.Hierbij spuiten ze grotere oppervlaktes zoals muren en plafonds met een spuitmachine. Schilders doen altijd van te voren de hele ruimte afdekken met afdekzeil waardoor ze in een keer de hele ruimte kunnen spuiten.

De voordelen van spuitwerk


Spuitwerk kunt u voor zowel binnen- als buitenschilderwerk gebruiken. Maar wordt vooral gebruikt voor binnenschilderwerk. U kunt veel in uw woning laten spuiten zoals muren, plafonds, schotten, panelen en trappenhuizen. Het spuitwerk zorgt ervoor dat u een gladde en egale oppervlakte krijgt. Het grootste voordeel is dat een schilder snel alle ruimtes geschilderd kan hebben zodat u ook weer eerder kunt beginnen met het volgende project. De kosten voor het laten spuiten zijn in verhouding met sausen niet veel hoger. Alleen de opstartkosten zijn hoger omdat zo’n spuitmachine meer tijd kost om dit goed te installeren. Ook zijn de verven voor zo’n spuitmachine relatief duurder. Maar voor grotere opdrachten is dit zeker aan te raden. 

De gewenste schilder in uw regio vinden?

Als u toch liever uw schilderwerk wilt uitbesteden dan is het zeker aan te raden om een schilder of schildersbedrijf aan te raden uit uw regio. Tegenwoordig heeft u al snel de juiste schilder gevonden met Google. Kies bijvoorbeeld schilder Geldrop als u in Geldrop woont of schildersbedrijf Helmond als in Helmond woont.In de top 10 kunt u altijd de beste schildersbedrijven vinden. Als een website van zo’n schilderbedrijf er professioneel uitziet en u kunt makkelijk de contactgegevens vinden. Dan kunt u er vanuit gaan dat het een goed schildersbedrijf is. Door verschillende offertes op te vragen kunt u ook de juiste prijs krijgen voor uw schilderwerk.

admin

reacties staan uit.