Wanneer je gaat verhuizen is het altijd afwachten hoe je nieuwe badkamer er uit komt te zien. Als je niet een hele badkamer wilt verbouwen, zijn hier een paar styling tips waarmee je met kleine aanpassingen je badkamer naar jouw eigen smaak kunt oppimpen!

Wie al eens is verhuisd heeft het vast al ervaren; de eentonigheid van kleuren in je huis. Vooral in de badkamer, waar het aanpassen moeilijker is dat dan in de rest van je huis, is alles vaak 1 kleur, en dat is wit. Ik laat jullie zien hoe je makkelijk je badkamer kunt pimpen en zo verschillende stijlen kan realiseren in 1 ruimte.

Natuur en wit in evenwicht

Iedereen kent het wel, door de alledaagse hectiek in de drukke stad verlangen we terug naar de natuur. Om de weg zo kort mogelijk te maken naar die heerlijke boswandeling met de honden, verander je eenvoudig je eigen badkamer in een natuurlijk oase.  Met een badkamermeubel van ruwe materiaal en hout creëer je makkelijk een uniek en natuurlijk gevoel.

Scandinavische look

Ik heb gelezen dat onderzoek heeft aangetoond dat Scandinaviërs tot de gelukkigste mensen ter wereld behoren en dat het geheim hierachter eenvoud is. Wanneer je dit in je badkamer wilt laten terugkomen helpt om lichte crème kleuren in je badkamer terug te laten komen.

Speelse romantiek

Als het op romantiek aankomt, denken jullie waarschijnlijk direct aan de kleuren roze en rood. Maar om dit cliché te doorbreken: een romantische stijl hoeft helemaal niet cheesy of over-the-top te zijn. Wanneer je meer van een romantische stijl houdt, kun je makkelijk op donkere kleuren richten, daarnaast is het kiezen van de juist materialen ook belangrijk. Ik vind het zelf vaak moeilijk de goede kleuren te vinden, maar het kiezen van de kleur en structuur van tegels hoeft geen probleem te zijn, bij badkamertegels zijn er namelijk veel mogelijkheden en alles kan naar jouw smaak worden gesteld.

planten badkamer

Een badkamer jungle

Wanneer je kinderen hebt, zijn er andere dingen waar je rekening mee moet houden natuurlijk! Sommige kinderen houden er niet van in bad te gaan en dit probleem kan verholpen worden door er een avontuur van te maken! Vul de badkamer met verschillende tinten groen, zodat kinderen zich in een echt oerwoud wanen. Verschillende tinten groen of zelfs verschillende patronen van bloemen zullen helpen bij het tropische gevoel.

admin

reacties staan uit.