Als je gaat verhuizen heb je altijd vervoer nodig. Om nu al je spullen van A naar B te verplaatsen heb je heel veel verschillende mogelijkheden om die te gaan vervoeren! Een vrachtauto huren gaat voor heel veel mensen niet, omdat je daar een speciaal rijbewijs voor nodig bent. Je hebt natuurlijk wel heel veel andere mogelijkheden! 

Bestelbusjes huren?

Een bestelbusje huren is voor bijna niemand een probleem, want daar heb je een rijbewijs B voor nodig. De keuze voor het vervoer is afhankelijk van het aantal spullen en vooral van de grootte daarvan. Daarnaast is de afstand ook van belang.

Vrachtwagen nodig?

Het vervoeren van een grote hoeveelheid van goederen over een aantal honderden kilometers is het gebruik van een vrachtwagen wel een stuk voordeliger. Als je dezelfde hoeveelheid goederen over een kleine afstand moet vervoeren is het beter om een bestelwagen te huren, want dan moet je waarschijnlijk max 2 ritten maken. Zorg er wel voor dat je tijdens de verhuizing je spullen goed vastzet en rij vooral rustig. Gebruik dekens of kleding om beschadigingen te voorkomen bij je meubels. Bij aankomst moet je vooral ook goed oppassen of er geen losse spullen uit het ruim vallen, want dat is zonde!

Waar kun je transport vinden?

In heel Nederland zijn er genoeg bedrijven die transport verhuren. Meestal kun je ook gewoon bij een autobedrijf een busje of een boedelbak huren. Let wel altijd goed op de huurprijs en de algemene voorwaarden! Ook kun je het beste meteen jouw gehuurde busje bekijken of er niet al beschadigingen op zitten, want anders heb je aan het eind van de dag een boze verhuurder.

cropped-Ontwerp-zonder-titel-3.png
Redactie

reacties staan uit.