verhuizen

Bijna iedereen is wel een keer verhuisd. Het kan heel spannend zijn.  Maar 1 ding dat het zeker is, is dat het een heleboel geld kost. Hoe kun je nou voordelig verhuizen? Is voordelig verhuizen mogelijk?

Verhuizen

Verhuizen kan heel spannend zijn, want je verlaat je vertrouwde plek en gaat naar een nieuwe. Het kan ook heel leuk zijn omdat je eindelijk de stap hebt gezegd tot het maken van jouw droomhuis. Maar om een droomhuis te maken heb je geld nodig. Het verhuizen kan een hoop geld kosten. Maar dit kan natuurlijk ook voordeliger.

Kosten verhuizen

Het verhuizen brengt een hoop kosten met zich mee. Zo betaal je bijvoorbeeld al een heleboel aan de hypotheek. Je moet verhuisdozen kopen om jouw spullen in te stoppen en andere verpakkingsmaterialen om jouw inboedel mee te verpakken. Ook betaal je een boel aan nieuwe meubels en accessoires die je gaat kopen, transportkosten en het inhuren van een verhuislift als je spullen door het raam naar buiten moeten. Zo zijn er nog een boel andere kosten, maar het kan allemaal veel voordeliger. Je kunt ook zoeken naar voordelige verhuisbedrijven en minderen in de kosten door bijvoorbeeld te vergelijken met andere verkopers en verhuisbedrijven.

Probeer bijvoorbeeld zoveel mogelijk zelf of door je vrienden te doen. Dat scheelt ook een boel geld. Probeer te zoeken naar meubels binnen je budget. Probeer te besparen op een verhuislift, want als je meubels uit elkaar haalt lukt het ook. Het is ook belangrijk dat je zelfs maanden van tevoren aan het voorbereiden bent, want als je dat niet doet kan het gebeuren dat er onverwachte extra kosten bijkomen.

Het scheelt ook veel als je niet alles meeneemt. Neem afscheid van spullen. Dat zorgt dat je meubeltransport ook goedkoop is. Het gebruik van gebruikte verhuisdozen is ook een goed idee. Ook nog een tip is dat het verhuizen doordeweekse een stuk goedkoper is dan in het weekend. Want voor verhuisbedrijven is het in het weekend druk en daardoor kunnen ze extra kosten verrekenen.

Goedkoop verhuisbedrijf

Je hoeft niet alles zelf te doen om geld te besparen. Het is ook mogelijk om te zoeken naar een goedkoop verhuisbedrijf. Zij vervoeren met dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs. Dat komt omdat er geen onnodige kosten worden gemaakt. Een bedrijf die daar bijvoorbeeld rekening mee houdt is budgetverhuizer. Op de site kun je ook een kostenindicatie ontvangen die gebaseerd zij op het formulier dat je kunt invullen op de site.

Het is veel goedkoper als je een verhuisbedrijf kiest die bij je in de buurt gevestigd is, want veel verhuisbedrijven nemen het aantal kilometers dat ze moeten overbruggen op in de verhuiskosten.

cropped-Ontwerp-zonder-titel-3.png
Redactie

reacties staan uit.