Na de verhuizing naar een nieuwe woning, wilt u eerst een lange tijd kunnen genieten van dit nieuwe thuis. Helaas komt het af en toe voor, dat u direct geconfronteerd wordt met storingen! Denk bijvoorbeeld aan een stroomstoring, of een storing in de cv-ketel van uw nieuwe woning. Beide storingen zijn bijzonder vervelend, met name tijdens de koude en donkere dagen in de herfst en winter. U moet er niet aan denken, dat u een lange tijd zonder werkende cv-ketel door moet komen! Reden genoeg om dergelijke storingen zo snel mogelijk te laten verhelpen. Er zijn verschillende vakmensen, die u hierbij kunnen helpen. In dit artikel vertellen we u wat u moet doen bij storingen.

Een storing op het gebied van elektra laten verhelpen

Bij een storing in de meterkast kunt u allereerst zelf proberen de gesprongen stop te vervangen. In moderne woningen is het voldoende om de schakelaar van een groep om te zetten. Mocht dit geen effect hebben, dan kunt u een elektricien inschakelen. Informeer eens bij uw nieuwe buren, of zij een geschikte elektricien kennen. Zeker in de grote steden vindt u ontzettend veel elektriciens. Niet ieder bedrijf is echter even geschikt en betrouwbaar! Om die reden is het verstandig om anderen naar hun ervaringen met elektriciens te vragen. Het is direct een goed punt om een gesprek met uw nieuwe buren te beginnen.

CV-ketelstoring laten verhelpen door een loodgieter

In het geval van een cv-ketelstoring zal een elektricien u doorgaans geen oplossing bieden. U kunt voor het verhelpen van een cv-ketelstoring terecht bij een loodgietersbedrijf. De loodgieter kan uw cv-ketel nakijken en versleten onderdelen voor u vervangen. Vaak is een dergelijke storing hiermee verholpen.

 

Zowel elektriciens als loodgieters bieden vaak een spoedservice aan voor storingen in huis. Dit betekent dat zij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn, om u te helpen bij storingen.

admin

reacties staan uit.