Als u wilt gaan verhuizen, dan wilt u gebruik maken van professionele verhuizers. Maar hoe weet u zeker dat verhuizers ook daadwerkelijk goed zijn? Zodra ze gebruik maken van het label ‘erkende verhuizers’, weet u dat u te maken heeft met verhuizers die echt verstand van zaken hebben. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of uw spullen wel heel aan gaan komen bij de nieuwe locatie. De verhuizers maken gebruik van goede algemene voorwaarden en een geschillencommissie die helpt om conflicten goed op te lossen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat hoe dan ook uw verhuizing vlot en zo probleemloos mogelijk zal verlopen.

Zorgeloos verhuizen

Het belangrijkste voor u is dat de verhuizing zonder zorgen gebeurt. Daarom is het dan ook zo belangrijk om van tevoren zoveel mogelijk met de verhuizers afgesproken te hebben, dat u vervolgens zorgeloos kan aanzien hoe de verhuizing verloopt. Door het vaststellen van verschillende zaken kunt u er zeker van zijn dat eventuele problemen zo snel mogelijk na de verhuizing weer opgelost kunnen worden. Er zijn dan ook een aantal belangrijke punten die u sowieso vastgesteld moet hebben om zo veel mogelijk van uw zorgen van tevoren weggenomen te hebben.

Heldere algemene voorwaarden

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de erkende verhuizers waar u gebruik van maakt heldere algemene voorwaarden hebben. Deze algemene voorwaarden zijn door erkende verhuizers samen met de Consumentenbond opgesteld. In de algemene voorwaarden staan de rechten en de plichten die de verhuizers hebben bij hun werkzaamheden. Met een overtreding hiervan kunt u als u ontevreden bent stappen nemen tegen het verhuisbedrijf. Maar de algemene voorwaarden zorgen ervoor dat de verhuizers hun werk zo volledig mogelijk uitvoeren.

verhuizer

Een goede verzekering

Met hulp van erkende verhuizers tijdens uw verhuizing heeft u ook dekking van een goede verzekering. In het geval er iets mis gaat tijdens de verhuizing, beschikt u bij erkende verhuizers over een uitgebreide verhuisverzekering die niet alleen ervoor zorgt dat uw volledige inboedel verzekerd is, maar ook nog eens ervoor zorgt dat je de garantie hebt dat uw verhuisklus altijd snel afgemaakt wordt. Mocht het bedrijf failliet gaan tijdens uw verhuizing, dan neemt een andere erkende verhuizer het over. Daardoor hoeft u zich nooit zorgen te maken of de verhuizing uitgesteld moet worden. De klus wordt zo snel mogelijk opgepakt door andere professionals die zich aan dezelfde richtlijnen houden.

Beschikking over milieubewust vervoer

Een ander voordeel van het inschakelen van een erkende verhuizer, is dat u gebruik maakt van een bedrijf dat milieubewust is in haar bedrijfsvoering. Bij een verhuisbedrijf dat te boek staat als een erkend verhuizer, weet u in ieder geval milieubewust omgegaan wordt met het vervoer tijdens de verhuizing. De uitstoot van CO2 die namelijk wordt veroorzaakt, wordt weer gecompenseerd door projecten die de uitstoot van CO2 proberen tegen te gaan. Dat maakt het vervoer energieneutraal en zorgt ervoor dat de erkende verhuizers, en daarmee ook u, goed omgaan met het milieu en ervoor zorgen dat de uitstoot gecompenseerd wordt.

Opgeleid en gediplomeerd personeel

Als u de hulp inschakelt van erkende verhuizers, bent u er ook zeker van dat u de hulp krijgt van erkend en gediplomeerd personeel. De verhuizers die aan uw deur komen zijn experts als het gaat om voorzichtig omgaan met het meubilair en het op tijd afleveren van de spullen bij het nieuwe huis. Ze zorgen ervoor dat alles heelhuids aankomt bij uw nieuwe woning voor een scherp tarief. Zo voelt u zich meteen thuis in uw nieuwe huis en kunt u vervolgens de spullen zo snel mogelijk op de juiste plaats zetten. Na de verhuizing voelt het alsof u weer opnieuw bent thuisgekomen.

Een overzicht van alle verhuizers in Nederland vindt u op Verhuis-Gids.nl

admin

reacties staan uit.